امروز چخبره؟
شانون لی، دختر بروس لی اسطوره سینمای رزمی با انتشار مطلبی در هالیوود ریپورتر به صحبتهای اخیر کوئنتین تارانتینو (جایزه دستاورد هنری جشنواره رم به کوئنتین تارانتینو (کارگردان فیلم روزی روزگاری در هالیوود) رسید) پاسخ داد که در یک مصاحبه جدید ضمن دفاع مجدد از نحوه به تصویر کشیدن بروس لی در فیلم روزی روزگاری در هالیوود (معرفی فیلم سینمایی Once Upon a Time in Hollywood)، اظهار کرده که بروس لی هیچ احترامی برای بدلکاران هالیوودی قائل نبوده است!
شانون لی: دست از سر پدرم بردارید!
شانون لی که پیش از این و در سال ۲۰۱۹ برای ارائه تصویری منفی و جنجالی از پدرش در فیلم روزی روزگاری در هالیوود از منتقدان سرسخت تارانیتنو (خداحافظی کارگردان فیلم روزی روزگاری در هالیوود از سینما!) بود، در این باره توضیح داد: “واقعا از مردان سفیدپوست در هالیوود خسته شدهام که تلاش میکنند به من بگویند بروس لی چه کسی بوده است! چرا تارانتینو به گونهای رفتار میکند که گویی پدرم را میشناخته و از او متنفر بوده است. این خیلی عجیب است چرا که او هرگز با پدرم ملاقاتی نداشته است. گرچه نیاز به اشاره کردن ندارد که آقای تارانتینو در فیلمش بیل را بکش از لباس مشابه بروس لی برای یکی از شخصیتهای اصلی استفاده کرد و بسیاری این موضوع را ادای احترامی به بروس لی تصور کردند؛ اما جالب اینجاست که آقای تارنتینو هیچ اسمی از پدرم نبرد”.
شانون لی که تنها فرزند بازمانده از بروس لی است، در مطلب خود تاکید کرده است که سفیدپوستان در هالیوود پدرش را فردی مغرور توصیف میکنند؛ در حالی که درکی از این موضوع ندارند که شرایط کار به عنوان یک فرد چینی در هالیوود دهه ۱۹۶۰ و ۱۹۷۰ چگونه بوده است.
او همچنین عنوان کرد: “از این که مردان هالیوودی اعتماد به نفس و شور و هیجان پدرم را غرور کاذب تلقی میکنند خسته شدم، همان کسانی که در نهایت تصمیم به حاشیه راندن پدرم و نقش او در سینما گرفتند”.
فرزند بروس لی در انتهای مطلبش نیز اضافه میکند: “آقای تارانتینو شما مجبور نیستید بروس لی را دوست داشته باشید و واقعا این موضوع برای من اهمیتی ندارد، شما فیلمهایتان را ساختید و ظاهرا اکنون در حال تبلیغ کتاب اتان هستید. اما به دلیل احترام به فرهنگها و تجربههایی که از آن درکی ندارید، از شما میخواهم از اظهار نظر بیشتر درباره بروس لی دست بردارید و درباره تاثیرات منفی صحبتهایتان بیشتر فکر کنید چرا که دنیای امروز به درگیری و نزاع بیشتر و قهرمانان فرهنگی کمتری نیاز ندارد”.