گوگل مپ | Google Map بهترین و پراستفادهترین اپلیکیشن برای مسیریابی و یافتن موقعیت مکانی دقیق مکانهای مختلف است. شاید شما هم دوست داشته باشید موقعیت دقیق مکان مورد نظر خود را در این نرمافزار جامع و کاربردی ثبت کنید؛ اما با نحوه انجام آن آشنا نباشید. نگران نباشید؛ در ادامه به شما گام به گام کمک خواهیم کرد تا در هر دو نسخه موبایل و دسکتاپ اپلیکیشن گوگل مپ به راحتی ثبت مکان را انجام دهید.
با استفاده از قابلیت Add place گوگل مپ میتوانید علاوه بر اینکه تجارت و کسبوکار خود را به دیگران معرفی کنید، همچنین آدرس و اطلاعات مکان مورد نظر خود را بارها و بارها به افراد مختلف بدهید.
اگر علاقه مند هستید آموزش اضافه کردن مکان در اپلیکیشن ویز را مشاهده کنید، بر روی لینک زیر کلیک کنید:
آموزش ثبت مکان در اپلیکیشن ویز | Waze
ثبت مکان در گوگل مپ از طریق لپتاپ
مرحله اول) وارد سایت google.com شده و با اکانت جی میل (Gmail) خود لاگین شوید و اگر اکانت جیمیل ندارید، یک اکانت جدید ثبت کنید.

مرحله دوم) برای ثبت کسب و کارتان در گوگل به گوگل مپ Google Map وارد شوید. (با توجه به تغییرات گوگل در 30 اردیبهشت ماه باید حتما زبان گوگل مپ شما فارسی باشد، در زبان انگلیسی امکان ثبت آدرس در برخی شهرها غیرفعال شده است)
پس از بازشدن نقشه، بخش جستجویی در گوشه سمت چپ صفحه، وجود دارد، شهر و خیابان اصلی که کسب و کارتان در آن وجود را وارد کرده و جستجو کنید. به طور مثال ما تهران، خیابان ولیعصر را جستجو کرده ایم.

مرحله سوم) مشابه تصویر پایین بر روی دکمه منو کلیک کنید تا منو باز شود.

سپس به انتهای منو رفته و گزینه Add a missing place (افزودن یک مکان جا افتاده) را انتخاب کنید.

مرحله چهارم) سخت ترین بخش کار این قسمت است، شما باید تا حدی که محل شرکت شما در نقشه مشخص شود زوم کنید و با ماوس بروی مکان نمای قرمز کلیک کرده و نگه دارید و آن جابجا کنید. مکان نمای قرمز تا محل دقیق شرکت یا کسب و کارتان جابجا کنید، با این کار گوگل به صورت خودکار آدرس را تعیین می کند.
نکته : آدرسی که گوگل براساس محلی که شما جابجا کرده اید نشان میدهد را تغییر ندهید، در تصویر راهنما این بخش را مشخص کردیم.

مرحله پنجم) اطلاعات را براساس راهنمای تصویر وارد کنید.
نام Name : نام کسب و کار یا شرکت و موضوع فعالیت عمومی آن را می توانید در قسمت نام ثبت کنید.
دسته بندی کسب و کار: گروهی که شباهت زیادی به کسب و کارتان دارد را به انگلیسی جستجو کنید و از میان آنها یک مورد را انتخاب کنید(به یاد داشته باشید که فقط میتوانید یک حوزه را انتخاب کنید).
شماره تماس: شماره تماسی که می خواهید نمایش داده شود را وارد کنید ،کد کشور و کد شهر را فراموش نکنید.
آدرس سایت: اگر وب سایتی دارید، آدرس آن را در این بخش وارد کنید.
ساعت کاری: بهتر است ساعت کاری شرکت یا کسب و کار را وارد کنید.
سپس دکمه ثبت submit (یا ارائه) را کلیک کنید، تا موارد بالا ثبت شود.

معمولا بین 10 دقیقه تا نهایت 24 ساعت محل شما در گوگل ثبت می شود و گوگل از طریق ایمیل روند کار را به شما اطلاع می دهد. شما می توانید همین حالا موقعیت کسب و کارتان را در گوگل ثبت کنید تا نتایج هیجان انگیز آن را بر توسعه کسب و کارتان را ببینید.
باتوجه پرسش های بسیار زیاد کاربران در بخش ثبت محل کسب و کار در گوگل مپ باید به چندین نکته توجه کنید، ابتدا تمام تاییدیه ها و ویرایش ها توسط هوش مصنوعی و مدیران گوگل مپ ثبت می شود و به همین دلیل در بعضی مواقع ممکن است تغییرات و ویرایش ها اعمال نشوند یا بعد از چندین ماه تایید شوند، از این رو باید صبور باشید.
ثبت مکان در گوگل مپ از طریق موبایل
مرحله اول) برای انجام این کار پس از ورود به اپلیکیشن و حساب کاربری خود، روی آیکون منو در قسمت بالا و سمت چپ نمایشگر کلیک کنید تا منو باز شود.

مرحله دوم) پس از باز شدن منو روی گزینه add a missing place کلیک کنید تا صفحهای تحت عنوان “add a place” باز شود.

مرحله سوم) پس از باز شدن این صفحه، فیلد Name را انتخاب کنید و نام مکان خود را به صورت کاملا دقیق وارد کنید؛ نام مکان خود را باید دقیقا به همان صورتی که میخواهید نمایش داده شود، تایپ کنید.

مرحله چهارم) با لمس فیلد address، خیابان مکان مورد نظر خود را دقیق وارد کنید؛ در ضمن، در این فیلد باید علاوه بر نام خیابان، نام استان، شهر و در صورت لزوم کد پستی هم وارد شود. هر چقدر اطلاعات وارد شده در این بخش کاملتر و دقیقتر باشد، گوگل هم سریعتر میتواند موقعیت دقیق مکان مورد نظر شما را پیدا کند. در ضمن، آدرس مکان مورد نظر تنها در صورتی در اختیار دیگران قرار میگیرد که متمایل به اشتراکگذاری آن با سایر افراد باشید.

مرحله پنجم) در بخش Category باید کاربریِ مکان مورد نظر خود را مشخص کنید. چنانچه کاربری یا دستهبندی مورد نظر را در فیلد تایپ کنید، موارد بیشتری برای شما نمایش داده میشود.

مرحله ششم) با انتخاب گزینه add phone, hours, websites and photos در زیر فیلد category، فیلدهایی نمایش داده میشود که تنها برای ارائه اطلاعات بیشتر به کاربر ایجاد شدهاند و تکمیل آنها اختیاری است. در ضمن ارائه این اطلاعات میتواند به تسریع فرآیند بررسی درخواست شما توسط گوگل کمک زیادی کند.
- در فیلد Phone number میتوانید شماره تلفن خود را وارد کنید.
- در فیلد Website میتوانید نشانی وبسایت خود را وارد کنید.
- در فیلد Hours میتوانید ساعات و روزهای فعالیت مغازه، رستوران یا … را مشخص کنید. برای انجام این کار ابتدا باید گزینه Select hours and days را در این فیلد انتخاب کنید؛ سپس در بخش set the hours here instead، ابتدا روزهای مورد نظر خود را انتخاب کنید؛ اگر خدمات مکان مورد نظر شما به صورت شبانهروزی ارائه میشود، میتوانید گزینه open 24 hours را انتخاب کنید؛ در غیر این صورت میتوانید با لمس گزینه Next، ساعت آغاز فعالیت و سپس ساعت پایان فعالیت مکان مورد نظر خود را مشخص کنید.
مرحله هفتم) در پایان با انتخاب گزینه Send، درخواست ثبت مکان خود را برای گوگل ارسال کنید. با این کار درخواست شما ثبت میشود و طی مدت دو هفته ایمیلی برای شما ارسال میشوند که در آن قبول یا عدم قبول درخواست شما توسط گوگل به شما اطلاع داده شده است.

بررسی وضعیت تایید ثبت مکان در نقشه گوگل
گام نخست) پس از آنکه مکان مورد نظر در گوگل را ثبت کردید، بروی منوی سمت چپ گوگل مپ Google Map کلیک کنید.

گام دوم) سپس در منو گوگل مپ، بروی بخش Your Contributions (مشارکت های شما) کلیک کنید.

گام پایانی) وقتی وارد Your Contributions شوید، چندین تب وجود دارد، بروی گزینه Edits (ویرایش ها) کلیک کرده و حال می توانید لیست تغییراتی که شما به عنوان کاربر بروی گوگل مپ ایجاد کردید، مشاهده کنید. در هر بخش عنوان کسب و کار یا نقطه ثبت شده، آدرس آن، نوع تغییر و وضعیت تغییر را مشاهده کنید.
گوگل مپ در این بخش سه وضعیت دارد، وضعیت “در حال انتظار” Pending ، وضعیت “تایید شده” Approved و وضعیت “اعمال نشده” Not Applied قابل مشاهده است.
چند نکته کلیدی در ارتباط با ثبت مکان در گوگل مپ:
- زمان مورد نیاز پس از ثبت مکان (تایید توسط گوگل) وابسطه به عوامل زیادی می باشد. مکان ثبت یا ویرایش شده باید توسط کاربرهای داوطلب که امتیاز بالاتری دارند و در موارد خاص توسط کارشناسان خود گوگل بررسی و تایید شوند. اگر امتیاز کاربر ثبت کننده بالا باشد این زمان کمتر از ۲۴ ساعت طول خواهد کشید. اما در نظر بگیرید که هرچه توضیحات و تصاویر شما کاملتر و قابل انطباق با شواهد روی نقشه باشد زودتر تایید می گردد.
- ممکن است تایید ثبت مکان برای شما جیمیل شود اما بر روی نقشه مکان مود نظر دیده نشود. این مورد به دو دلیل امکان پذیر است: اول) صنفهایی که در اون منطقه و بهطورکلی بیشتر جستجو شدهاند، در لایه های بالاتر نقشه ظاهر میشوند، که شامل رستورانها، کافی شاپ، سوپرمارکت، پمپ بنزین، عابربانک، داروخانه، هتل و … هستند. دوم) نمایش صنفهایی که هر شخص در گوگل و گوگل مپس بیشتر جستجو کرده، برای اون شخص در اولویت قرار میگیره. این موضوع طبیعیه و یک مشکل نیست؛ مکانهای زیادی در نقشه هستند که بهطور فعال درگوگل مپس بازدید شدند، اما تا اسم اون تجارت و یا صنف مربوطهاش جستجو نشه، ظاهر نمیشن، و این موضوع در همه جای دنیا صدق میکنه.
- ثبت کسبوکار در نقشه کمک میکنه در جستجوهای مکانمحور که قصد کاربر پیدا کردن کسبوکار شماست، محل روی نقشه یا اطلاعات تماس شما در کنار نتایج نمایش داده بشه. این کار تاثیر مستقیم روی بالا رفتن رتبه مقالات وبسایت ندارد اما در افزایش بازدید وبسایت شما تاثیرگذار است.
با سیگاتک مغزتو پرکن